søndag den 9. marts 2008

Out backen

Vi var tidligt oppe torsdag morgen, vi kunne ikke få morgenmad på hotellet, så vi var endige om, at køre ind til byen, vi skulle jo også have tanket, før vi startede på vores første rigtige tur ud i ørkenen. Det varede lidt inden fik fik fundet et sted, hvor vi så tidligt på dagen kunne få morgenkaffe, så det blev igen max Donald, så nu har NJ besøgt Max Donald 3 gange i sit liv, ja,ja, man kan jo forandre sig. Vi fik tanket og så gik det bare derud ad, NJ gældede sig til, at netop i dag skulle han se de helt store TRUCKER, og vi havde ikke kørt ret længe før de første 3 anhængere meldte sig, og så endelig kom der en trucker med 4 anhændre efter sig, det var sagen, men så så vi heller ikke ret mange flere trucker den dag, og heller ikke ret mange andre biler, vi kørte i ca 5 timer, inden vi var fremme ved Coobers Pedy.
Lidt om selve turen, det var meget varmt udenfor bilen, og et sted hvor der var en udtørret saltsø, ville vi holde en lille pause, for at se lidt nærmere på den udtørrede sø, især efter at vi dagen før i Port August, havde lært om, hvordan søen genopstår når der kommer regn, hvordan forsiler eller æg ligger og venter på regnen, således at frøer, fisk og blomster, springer ud i fuld flor efter regnen, det kunne vi godt tænke os at opleve, det vi vil mindes Out Backen for er nok, varme, tørke og skeletter efter køer og kænguruer. Men smuk på en særpræget måde, jeg kan ikke i øjeblikket beskrive oplevelsen.
Godt 25 km før Coobers Pedy, kunne vi se, at vi nærmede os, der var borehuller overalt, og advarsler mod at gå ud i området, området lignede en kæmpe muldvarpskud overalt, byen lignede en sønderbombet slagmark, med enkelte flotte huse omkring hovedgaden, vi var meget spændte på hvor vi skulle bo, vi viste kun at hottelet hed Desert Cave, men vores oplevelse blev stor. Vi boede virkelige i en hule, ingen vinduer, ikke engang i døren, men hvilken hule, det er det flotteste sted vi har boet, (undskyld Holger og Jan) men det var bare flot, og hele tiden en temperatur på 25 grader.
Vi var en tur ude i byen, først og fremmest for at se, hvad det var for et sted, men også for at se hvad de her hersens opaler mon kostede. Det var varmt ca. 4o grader, og så de her forbandede fluer, der hele tiden ville sætte sig i vores øjne, vi fandt tilbage til vores hule og tog en slappert.

Ingen kommentarer: