tirsdag den 4. marts 2008

Flinders Range

Mandag morgen tog vi afsked med Barossa Walley, det havde været rigtig dejlig, at slappe lidt af med kørslen, vi har jo efterhånden kørt mange kilometer, jeg tror vi efterhånden er oppe på 8200 km på nuværende tidspunkt.
Vi har i dag næsten ingen biler mødt, selv om vi har kørt ca. 400 km, det er mærkelig at køre fra et område, med vinranker i massevis, til et område hvor det nærmest føles som ørken, det vil dog sige, de første 100 km, var kolossale store landbrugsarealer, dog kun med korn, vi så næsten ingen kreaturer, kun lidt får.
Det var så også dagen, vi fik lov at se Emuer i den fri natur og vi har talt om, snart var længe siden vi havde set kænguruer, nu har vi set kænguruer i massevis, vi er i løbet af dagen kommet frem til Flinders Ranges, et kratte der med et plateau formet som et amfiteater, omkranset af 1000 m høje bjerge, selve krateret er 20 x 8 km stort.Vi har tilmeldt os til en tur i morgen tidlig, hvor vi bliver kørt ud i krateret, der har vi så 2 timer, hvor vi kan trave rundt, indtil vi igen bliver afhentet. Da vi spiste til aften, gik der vel 5-6 kænguruer lige uden for vinduet, en flot latterfugle mente de også skulle være med og så lige nogle rigtig flotte papegøjer.Lige lidt strø tanker på vejen, når man sidder i bilen i så mange timer pr. dag kan det jo undgås, at tankerne løber, jeg sad i dag og tænkte på, hvad får dog folk til, at bo disse steder, hvor alt er sveden, fårene går og æder stubbe fra høsten, og nogle steder havde man ikke engang høstet, der var så lang mellem stråene, og lige en ting til, tænk at have så mange kilometer til den nærmeste nabo, jeg tror ikke jeg ville kunne se skønheden i landskaberne, hvis jeg skulle bo her hver dag året rundt. Men vi skal ikke klage, nu har vi igen pakket den strikkede trøje i kufferten, og der bliver den til vi igen er i Danmark, vi har nemlig 35 grader i skyggen.

Ingen kommentarer: