mandag den 17. marts 2008

3 dage i Kakadu

Vi blev afhentet på hotellet kl. 7, vi skulle nu på vores sidste udflugt i Australien for dennegang, vi glædede os meget, idet vi havde hørt så meget om Kakadu, men, men, vi er ankommet her til Australien i regntiden, d.v.s. i det nordlige Australien, vi havde godt nok set i fjernsynet, at der havde været en del uvejr omkring Darwin, så vores tur i Kakadu blev lidt af en blandet fornøjelse, vi var 10 gæster og 3 ledere med på turen. 4 fra England, 3 fra Frankrig, 1 skotte og så os 2 fra Danmark, det var en rigtig hyggelig sammensætning, alle nogle dejlige mennesker, men det program vi havde fået inden vi tog hjemmefra, havde ikke taget højde for, at det meste af Kakadu, og dvs. Kakadu er ca. på størrelse med Danmark, var oversvømmet, nogle stedet helt op til 2 meter, så vore forventninger om at se fugle og krokodiller, blev en skuffelse, vi kørte meget, og chaufføren prøvede det beste han havde lært, at gøre turen spændende,vi nød dog også naturen, men det blev til alt for meget køren, vi fik dog en sejltur, hvor vi fik oplevet krokodillerne på nær hånd, og en rigtig god sejltur på Katherine Gorge, en dejlig tur. Jeg skulle nok ikke nævne vore Camp, men alligevel, jeg har aldrig været et sted, hvor det har været så beskidt i vores vaskerum, og tro det eller lad være, da vi åbnede døren til den ene af toiletterne, så der en stor grøn frø og stirrede på os, ja oplevelser er er ikke mangel på.
I morgen skal ud og sjoppe her i Darwin, og på onsdag tager vi flyet tilbage til Danmark, vi glæder os meget til at se alle igen.
Dette er nok slutningen på vores Australiens tur, men vi har mange minder og ikke mindst mange gode og sjove oplevelser og så har vi alle indtryk og billeder på nethinden, vi kan på ingen måde gengive dem, men vær sikker på vi vil elske, at fortælle om dem.
På gensyn i Danmark.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hej. Først et forsinket til lykke med fødselsdagen til dig NJ, og så velkommen til DK igen. Vi kan se at i har haft en rigtig god tur til Australien og Tasmanien med masser af oplevelser.
Hilsen fra familien i Borris (Henning)