mandag den 17. marts 2008

dag 2 ved Ayers Rock

Vi blev vækket meget tidlig kl. 4,30 gik Nick rundt og kaldte stille rolig på os alle, vi skulle op, have morgenmad, vaske op, og så i bussen til Ayers Rock for at se solopgangen, vi kørte ind i parken, og alle der ville gå rundt om rocken, blev læsset af, vi travede stille og rolig afsted, idet vi samtidig nød solopgangen, og alle de forskellige farver og aftryk der var på Rocken, en dejlig morgen, da vi atter var samlet, fik vi en times tid i kulturcentret, hvor vi kunne få en fornemmelse af aboriginernes livsform gennem årtusinde.
Vi kørte igen en tur til Rocken, hvor vi så nogle hulemalerier, derefter hjem til campen, hvor vi fik fremtryllet en lækker lunch, efter endt rengøring i bussen og videre til Kings Canyon, hvor vi skulle overnatte på endnu en camp.
Her skal lige indskydes en sidebemærkning, min kære husbond gik i baglås, da vi stoppede på vejen til Campen ved Kings Canyon. Nick drejede ind af en lille vej, det skal lige siges, at klokken nok var ca. 3 om eftermiddagen, drønende varmt, men vi skulle ud af bussen for at samle brænde til et bål, hvor vi skulle lave mad på om aftenen, her stod så NJ, brænde, nej tak, hvis nogen skal bruge brænde kan de """""€ selv samle det, jeg kunne ikke lade være med at grine, for dette passede ABSOLUT ikke min kære mand, men alle andre på nær de 4 tjekker + NJ, samlede brænde ind, samtidig med at solen skinnede ubarmhjertelig ned over os.
Nok om brænde vi kom frem til vores camp, og her fremtryllede vores 24 årige gauide en fantastisk middag, han bagte brød over bålet, kogte kartofler og grønsager, og stegte kyllinglår, ikke at forglemme, vi havde selvfølgelig ordnet alle kartofler og grønsager. Vi havde en rigtig dejlig aften sammen, og fik igen en rigtig god nats søvn.

Ingen kommentarer: