søndag den 17. februar 2008

Start på rundtur.

Torsdag efter morgenmad, startede vi Holger og Jan firhjulstrækker, vi måtte jo se lidt mere end Scottdale,
Vi kørte via Launceston til Beaconfield, Beaconfield er det sted hvor der skete en mineulykke for ca. 1 år siden, en mineby, med et historisk museum, derfra gik det videre til Devonport til en dejlig tur ud på landet, hvor vi kørte fra Ulvestone ind i landet, et rigtig landbrugsområde, et sted hvor alting ikke var svedet af p.g.a. af tørke, vi kom til Leven Caynon, hvor vi gik os tur ud til selve Caynon, en smuk tur, heldig at vi begge elsker at være i naturen.
Det var efterhånden blevet hen sidst på eftermiddagen, så vi måtte til at se os om efter et sted at overnatte, vi var jo pludselig i en hel ny situation, vi havde ikke længere huset med os. Det første sted var der ingen plads, det næste sted lejede de ikke ud under 2 nætter, men som NJ sagde, det var nok manden der skulle stryge sengetøjet, så nej, ikke under 2 nætter, det 3 sted var der gevinst både en seng men også et sted, hvor vi kunne få mad,
Da vi ankom til restaurant, kiggede jeg lige lidt, der var dækket op med hjerter både som bord nummer og også som pynt, selvfølgelig det var joden 14 februar.

Ingen kommentarer: