tirsdag den 5. februar 2008

ankommet til hotellet

Så har vi fået afleveret camperen, det var lidt trist,det var jo som om vi var kommet til at holde af den skide bil, et godt bekendtskab efte 22 dage, den har faktiske fungeret fantastisk, lige plads nok til 2 mennesker.
Den sidste dag i camperen flyttede vi alligevel, NJ mente, at vejret nok var bedre ved kysten, så vi tog en lille tur på ca. 50 km, vejret var nu ikke bedre, men vi traf endnu et hold danskere, sjovt nok, igen en famlie, far, mor og 3 piger, de har rejst rundt hernede siden midt i november og skal først rejse hjem den 27 februar, det rejser til Tasmanien næsten samtidig med os, og så fik vi solgt vores surferbræt til dem, den mindste af pigerne havde ikke en, så hun blev lykkelig for også at kunne surfe nu.
Vi er nu begyndt at lege turister i Sydney, det går de næste dage med, og på fredag rejser vi så videre til Tasmanien, vi glæder os til at se familien der og have 14 dage sammen med dem.

1 kommentar:

Bjarne, Sydbank sagde ...

Hej Birthe & Niels Jørn!
Lige en lille hilsen fra det kolde nord. Jeg har fulgt lidt med på jeres hjemmeside og man bliver jo slet ikke misundelig når man ser billederne og læser beskrivelserne.
Aktiemarkederne er stadig noget underdrejet så hvad det angår går I absolut ikke glip af noget. Fortsat god tur, vi snakkes ved når I kommer hjem.
Hilsen
Bjarne, Sydbank