tirsdag den 29. januar 2008

Så skete det

Så kom dagen, hvor det virkelig rablede for os, vi havde jo besluttet os for at holde hviledag, og det var vi begge to helt opsat på, men, men, men, i morges da vi gik til stranden, var vi bare solgte, vandet var nok mellem 25 og 30 grader, bølgerne gik som en hvirvelvind hen over stranden, og surferne havde det bare dejlig, kunne vi se. Vi kiggede lidt på hinanden, og så skete det altså bare, vi startede bilen, kørte til byen, fik parkeret, og den første den bedste sportsforretning fik vores besøg, OG JA ,VI KØBTE BARE ETGUL SURFEBRÆT, og vi har så surfet hele eftermiddagen, nu er vi trætte, det er ikke så nemt som det ser ud til, og jeg var da også på et tidspunkt ved at prøve om jeg kunne tømme Stillehavet for vand. Nu behøver jeg vist ikke at spise salt de næste par år.
Ellers er der jo ikke sket så meget, det skulle da lige være i går aftes, da ví skulle i seng fik vi pludselig besøg af to stk. kænguraer, de stod såmænd lige uden for vores dør, ja det er jo også nogle af de gratiske glæder.
Og ja forresten ,det havde jeg nær glemt, da vi kørte hjemad, med den gule surfer, kom vi forbi en kæmpe gul banan i plastik, den måtte vi jo også lige se lidt på, det var et sted, hvis der ellers havde været åbent, hvor vi kunne have taget os en rutcetur ned ad en sliske, men vi nøjedes med, at købe nogle bananer, og de smagte bare godt, kan I forestille jer, en banan der lige er plukket for bananpalmen,, uden transport i en kølevogn, eller hvordan vi nu modtager bananer i Danmark.
I morgen går det så videre, vi har ellers været ved at snakke om at bliver her endnu en dag, men der er jo også så meget andet vi gerne vil se, så turen går til Port Macquarie, efter vore rejsebeskrivelse skulle der også være en rigtig god surferstrand.
Det var alt for dennegang.

Ingen kommentarer: