torsdag den 24. januar 2008

ankomst til Brisbane

I går den 23. jan. ankom vi til Brisbane, vi havde en stille og rolig køretur herned, og har fundet en rigtig dejlig campingplads, hvor jeg kan bruge internette alt det jeg vil og til ingen penge, herlig. vi nød dagen i går, og har fået os en rigtig god natsøvn, her har vi godt vejr, nok omkring de 27 grader, men det er ikke så varmt om natten, så det er nok derfor, vi har sovet så godt.

I dag den 24. jan. har vi været en tur i Brisbane, Vi mødte en rigtig dejlig women på kontoret er på campingpladsen, hun fortalte os, at vi for en mindre sum af 7 dollar pr. næse kunne tage en bus ind til byen, og retur igen, samtidig kunne vi tage på en havnerundfart lige så meget vi ville, og så så vi lidt på hinanden og spurgte os selv om, hvormeget kan vi egentligt få for kr. 35,-.
Vi tog bussen ind, og fandt ud af, at de her australier slet ikke er så tossede, tænk her ca. 25 km uden for byen og ind til city, har de lavet en busvej, ja I læser rigtig, en busvej, vi var inde i byen ca. 25 min efter start, hvor viunderlig.
Vi tog en havne rundfart for lige at orientere os lidt om storbyen, der efter stod vi af og gik os en tur i city, langs med floden, og kom til Botanisk Have, et sted vi virkelig nød, mange smukke blomster og træer, fugle der sang, og ikke minst solen der skinnede, vi talte lidt om, at her havde Per garanteret været. (og det var så rigtig kunne vi læse på hans mail.

I morgen den 25 jan. tager vi så lidt tilbage nordpå vi har besluttet os for at besøge Australiens Zoo, det en med Crokodillerne, og havd er det nu lige han hedder Irving et eller anden. NJ har styr på det men han er gået.
Vi kører så her tilbage til denne camp. for på lørdag at fortsætte vores tur til til en Nationalpark, der kan vi nok ikke hverken tage telefon eller løse mail, Vi bliver nok også der et par dage, det skulle være et spændede sted, hvor vi kan gå på hængebroer ude midt i regnskoven, Lamington Nationalpark er navnet.
det var så alt for dennegang, vi høres ved.

Ingen kommentarer: