onsdag den 23. januar 2008

så er vi her igen

så er vi endelig på igen, så jeg fortsætter lige med Townsville, vi var jo godt ankommet efter en virkelig dramatisk dag. Efter en god nats søvn, ville vi igen en tur ud i landskabet for at se noget mere af Australien, men ak og ve, ca. 3 km kørsel, ville vore elleres udmærkede camper ikke mere. lige midt i en rundkørsel gik lordet i stå.
Vi fik nu oplevet hvor venlige australierne er, en slæbte os væk, en anden ringede til Maui, og så sad vi ellers der på en hjørne ude i et industrikvarter. uden parasol, men med solen stående højt på himlen ca. 35 grader. vi svedte og blev gevaldig solbrændt.(skollet)
endelig kom der en fejeblad, og bilen blev lavet, kun en bagatel, noget med en dieselrør, der var sprunget af. vi så lidt af Townsville og kørte så ellers tilbage til campingpladsen.

Dagen efter kørte vi bare en lille tur på ca. 500 km til byen Airlie Beach, en skøn lille by ikke langt fra vandet. vi overnattede kun, og fortsatte dagen efter til Rockhampton også en lille smut på ca. 500 km. grundet til vi tog de lange stræk, var vi ville se om vi kunne komme væk fra regnen, som vi hele tiden have lige i hælene. Med undtagelse af Townsville.

Fra Airlie Beach fortsatte vi så til Hervey Bay, hvor vi nu har været i 3 dage, en rigtig dejlig by. i går var vi en tur på Fraser Island, en ø der er 125 km lang og 15 km bred , med regnskov og kun hjulspor at køre på, vi havde købt os en tur med en bus, så vi fik set en hel masse, det vil jeg fortælle mere om, når vi kommer ned til Holger.
I dag forsætter vi så til Brisbane, vi høres ved.

Ingen kommentarer: